CARROUSSEL 70X140 Z CCTV CARROUSSEL 70X140 Z alarm CARROUSSEL 70X140 Z toegang CARROUSSEL 70X140 Z service CARROUSSEL 70X140 Z cases  pand 290
 

Beveiligingsoplossing kiezen:

Als u al weet dat u camera's wenst heeft het geen zin om een mistgenerator te gaan bekijken. Vaak is echter onbekend met welke middelen uw doel bereikt kan worden en is een objectief advies aan te raden. Indien u last heeft van hangjeugd kunt u bijvoorbeeld een camerasysteem aanschaffen maar ook schrikverlichting of een Mosquito (die een zeer hoog en irritant geluid produceert) kan een oplossing zijn. Indien u de schade als gevolg van een inbraak wilt verminderen kunt u kijken naar een alarmsysteem of naar bijvoorbeeld een Bandit Mistgenerator.

Dus.... een objectief advies is onmisbaar. Indien gewenst komen we u op locatie informeren en vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte volgens uw specifieke wensen en eisen.  

Bel: 0346-261206 of ga naar de contactpagina en dan nemen we snel contact met u op !

Speciale beveiliging met de Bandit

Wat je niet ziet kan je ook niet stelen!

Bij speciale omstandigheden zijn er ook speciale maatregelen noodzakelijk. Bij diefstal in bedijven is vaak tijd een belangrijke factor. De onverlaten weten vaak hoe lang de politie of bewakingsdienst nodig heeft om de locatie te bereiken. Indien u gebruik maakt van de Bandid mistgenerator is dit probleem opgelost want:"wat je niet ziet kan je ook niet stelen".

Binnen enkele seconden staat uw pand vol met mist zodat ze geen hand voor ogen meer kunnen zien en zelfs de uitgang vaak niet meer kunnen vinden. Activatie van het systeem is instelbaar en afhankelijk van de afmetingen van uw te beveiligen ruimte. Bijgaand filmpje geeft aan hoe dicht de mist is en de verwarring die ontstaat als gevolg. Vraag informatie aan voor de toepassing in uw specifieke ruimte(s). 

Mobeye All-in-one GSM alarmsysteem met batterijvoeding

Het Mobeye i110 all-in-one GSM alarmsysteem bewaakt uw eigendommen, waar u ook bent. Een kwestie van neerleggen en inschakelen met uw gebruikerscode. Geen spanning?: De mobeye werkt op batterij voeding (gaan 1 jaar mee!)dus eenvoudiger kan het niet! De ingebouwde GSM module, bewegingsdetector en temperatuursensor beschermen iedere plaats tegen onraad. In het vakantiehuis of in de boot, voor tijdelijke beveiliging in de bouw of voor thuis. Het all-in-one alarmsysteem is overal direct inzetbaar. Zonder installatiewerk of ingewikkelde programmering.

Speciale beveiliging met de Mosquito

Indien u last heeft van hangjongeren in een groot gebouw of flat kunt u met de Mosquito ervoor zorgen dat ze niet graag op die plek blijven hangen omdat er een hoge pieptoon als zeer storend wordt ervaren.

Onderzoek in Engeland waar de Mosquito ook veelvuldig wordt toegepast voor winkelingangen heeft aangetoond, dat het gemiddeld slechts 6 minuten duurt voordat een groep zich verspreid.

Vraag de informatie aan en ontdek dat dit een perfecte oplossing is voor ongewone situaties.

photo thumb

Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er zijn nu geen vacatures

Nieuws
Nieuwsfeiten
Links

 

© 2019 Secusystems - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.