CARROUSSEL 70X140 Z CCTV CARROUSSEL 70X140 Z alarm CARROUSSEL 70X140 Z toegang CARROUSSEL 70X140 Z service CARROUSSEL 70X140 R cases  KOLOMBEELDEN 290 cases
 

Productieproces bewaking met camera's

Camerabewaking is ook effectief bij procesbewaking:

Een bedrijf welke diepvries gebak produceert kwam bij ons omdat ze het gehele productieproces willen observeren om zodoende de voortgang in de gaten te houden en snel te kunnen ingrijpen bij storing of stagnatie van het lopende band proces.Quality pastries mon

Het totale proces t/m de expeditie is middels 20 camera's geheel in beeld op een monitor bij de productieleiding en zelfs de diepvriezer is te monitoren door een speciale voorziening te treffen door een camera te voorzien van speciale behuizing en verwarming.

Tevens is er gezorgd voor veel langere periode van opslag van de beelden om eventueel naderhand nog controle te kunnen uitvoeren op gehele proces nadat de producten bij de klant zijn afgeleverd.

Heeft u interesse om uw bedrijfsproces te observeren met camera's? Wij komen graag langs om een advies te geven in uw specifieke situatie!

 

 

Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er zijn nu geen vacatures

Nieuws
Nieuwsfeiten
Links

 

© 2019 Secusystems - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.