CARROUSSEL 70X140 Z CCTV CARROUSSEL 70X140 Z alarm CARROUSSEL 70X140 Z toegang CARROUSSEL 70X140 R service CARROUSSEL 70X140 Z cases  KOLOMBEELDEN 290 service
 

Installatie camerabewaking

Bij camerabewaking zijn er speciale installaties mogelijk zoals bijvoorbeeld:

  • Een draadloos camerasysteem in een jachthaven omdat een afstand over water moet worden overbrugd.
  • Het plaatsen van camera’s in een lift bij parkeergarages of VVE’s zodat vandalisme kan worden bestreden.
  • Een camerasysteem is ook ideaal om onoverzichtelijke of omvangrijke processen te monitoren en te controleren zodat snel ingegrepen kan worden bij calamiteiten en/of onveilige situaties.
  • Als aanvulling op toegangscontrole is een speciale LPR camera voor Kenteken -registratie en -controle een perfecte toepassing in parkeergarages.

cctv installatie LR

Secusystems is installateur en Borg gecertificeerd en zal zorg dragen voor een perfecte installatie van uw beveiligingscamera’s. Indien videoverificatie via een meldkamer gewenst is kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Na de installatie:

Ook na de installatie van uw beveiligingsapparatuur blijft Secusystems uw partner en wij hebben een landelijke service dienst voor storingen en onderhoud aan uw apparatuur. Een jaarlijks af te sluiten onderhoudcontract is preventief en voorkomt vaak dure storingen/slijtage.

Extra service:

Speciaal voor VVE’s an anderen bieden wij naast preventief onderhoud ook controle van het camerasysteem op afstand en kunnen wij op verzoek calamiteiten zoeken en de gevonden camerabeelden voor u veiligstellen ten behoeve van onderzoek en/of overdragen aan de politie.  

 

 

 

 

Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er zijn nu geen vacatures

Nieuws
Nieuwsfeiten
Links

 

© 2019 Secusystems - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.