CARROUSSEL 70X140 Z CCTV CARROUSSEL 70X140 Z alarm CARROUSSEL 70X140 Z toegang CARROUSSEL 70X140 Z service CARROUSSEL 70X140 Z cases  pand 290
 

Over ons

SecuSystems, uw partner in camerabeveiliging en alarmsystemen.

Secusystems in Breukelen is de, sinds 2007 verzelfstandigde, beveiligingsgroep van Merlin Security Services BV (sinds 1996). SecuSystems is sinds de oprichting  gespecialiseerd in camerabeveiliging, toegangscontrole en alarmsystemen. SecuSystems is uw betrouwbare en flexibele partner voor al uw projecten in regio Utrecht. Wij werken voor bedrijven, instellingen en particulieren. Installaties zijn reeds verzorgd bij o.a. Robeco, Canon, Total, Politie, Mitra slijterijen, vele VvE’s, parkeergarages, cafés, hotels, winkels, jachthavens, diverse opslagbedrijven en woonhuizen.

Beveiligingsapparatuur aanschaffen bij Secusystems en door ons laten installeren geeft u zekerheid voor een effectief en technisch perfect werkende camerabewaking of inbraaksysteem. 

Of het nu gaat over een eenvoudig analoog camerasysteem of een Megapixel Full-HD systeem en uitgebreide netwerkstructuur of een Borg gecertificeerde alarminstallatie:  Secusystems heeft de expertise en ervaren specialisten die de installaties in het hele land professioneel en zorgvuldig uitvoeren tegen een scherp uurtarief.

Indien gewenst kunnen wij ook een onderhoudscontract met u aangaan om preventief onderhoud te plegen zodat er geen verrassingen zijn door onverwachte storingen. Bij Borg alarminstallaties is dit verplicht maar ook voor camerasystemen is dit een geode beslisssing om de werking van de systemen te blijven garanderen.

Hulp op afstand en meldingen via internetverbinding middels de nieuwste technieken geeft u rust en vertrouwen over de aangeschafte apparatuur en zijn functioneren.

Neem contact op als u een advies wenst over de beveiliging van uw eigendommen. Bel ons op 0346-261206 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info & Route

Secusystems B,V.
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen

T +31 (0)346-261206
E nl.info.secusystems@cennox.com 

ING Bank
IBAN :NL 38 INGB0674570219
BIC  : INGBNL2A
KvK  :30235318

 

Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er zijn nu geen vacatures

Nieuws
Nieuwsfeiten
Links

 

© 2019 Secusystems - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.